Ознака: Социјалистички идеи

Социјалистичката кауза адут на демократските кандидати за претседател на САД

Демократскиот социјализам има нагорен тренд како политичка сила во американскиот живот. Социјалистичките идеи се сѐ попопуларни во САД, што е видлив факт низ анкетите....