Ознака: сообраќајни правила

Засилени сообраќајни контроли во Струга: 50 санкции за еден час

Министерството за внатрешни работи покрај на територијата на главниот град Скопје, спроведува засилени акциски контроли за санкционирање на непочитувањето на сообраќајните правила и прописи...

Пешаци страдаат поради непочитување на сообраќајните правила

Статистиките на Министерството за внатрешни работи за оваа година, до крајот на август, покажуваат дека во земјава шест пешаци го загубиле животот во сообраќајни...