Ознака: Синдикатите

Носењето на измените на Законот за работни односи пораз за работниците,...

Работното време на коридорите 8 и 10д кое „Гласен Текстилец“ пред само неколку месеца го оспори пред Уставен суд, а тој суд го оцени...

Синдикатите бараат безбедни услови за работа и редовни исплати за...

Сојузот на синдикатите на Македонија апелира до надлежните институции при носењето евентуална одлука за затворање на текстилните компании во Штип, на работниците да им...