Ознака: сексуална

И Скопје имаше своја сексуална револуција

„...Чувствувавме дека и ние мора да ги срушиме тие табуа, а нашата скромна, но славна револуција започна - со ѕиркањето во Пошта-бања. Ах, каква еротика...