Ознака: саем за автомобили

„Пежо“ се претстави со три светски премиери во Париз

Денес, на официјалното отворање на Интернационалниот саем за автомобили во Париз „Пежо“ се претстави со три светски премиери! Заедно со новиот „PEUGEOT 508 SW“, на сечие...