Ознака: Роју Кобајаши

Метеорски прогрес на Кобајаши откако почна „само“ повеќе да тренира

Кобајаши е третиот, по Штох лани и Ханавалд во 2002 година, што во 67-годишната историја на новогодишната турнеја „Четири скокалници“ триумфира на сите четири...

Кобајаши на чекор до рекордот на Ханавалд и Штох

Јапонскиот ски скокач Роју Кобајаши ја оствари својата трета победа на турнејата „Четири скокалници“, откако славеше во Инсбрук, по триумфот во Оберсдорф и Гармиш...

Јапонецот Кобајаши пред триумф на „Четирите скокалници“

Јапонецот Роју Кобајаши е на добар пат да триумфира во 67-то издание на новогодишната турнеја „Четири скокалници“ во скијачки скокови. Младиот, 22- годишен Кобајаши...