Ознака: родот

Жештините го изгореа родот на земјоделците

Водните извори на Балканот се чувствителни на климатските промени и секоја промена влијае на приносите во земјоделството и на енергетскиот сектор, предупредуваат агрометеоролозите Екстремните високи...