Ознака: расипништво

ЦИВИЛ бара укинување на привилегиите на функционерите

ЦИВИЛ – Центар за слобода бара од законодавната и извршната власт да му стават крај на расипништвото и повластиците во кои уживаат функционерите. Почнувајќи...