Ознака: „Раде Јовчевски-Корчагин“

Ние сме во војна, трета светска вирусна

ТАТЈАНА АЛЕКСИЌ, ПРОФЕСОРКА ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ВО „РАДЕ ЈОВЧЕВСКИ-КОРЧАГИН“ Никогаш поиндивидуален и поперфиден вирус немал светот, како да има за секого по еден, а за...

Средношколец повреден на екскурзија во Прага

Гимназијалецот од „Раде Јовчевски-Корчагин“ е надвор од животна опасност, но за тоа од каде точно паднал и за тежината на повредите постојат две верзии....