Ознака: Пролетно уредување

Пролетно разубавување и чистење на Битола

Општина Битола, во соработка со јавните комунални претпријатија ЈП Комуналец, ЈП Водовод и КЈП Нискоградба, деновиве спроведуваaт повеќе активности за поубава и почиста Битола. Работните...

Пролетта како повод за уредување на дворот и терасата

Прво утринско кафе, романтична вечера под свеќи или пак фамилијарен ручек под ведро и сончево небо се дел од работите во кои што можете...

Пролетно уредување на градината и на терасата

Градината и терасата уредени во многу бои и зеленило може да ве опуштат и за момент да заборавите на секојдневните грижи. Направете си своја...