Ознака: предупредуање

САД со предупредување за авионите кои летаат над Персискиот Залив

Федералната администрација за воздухопловство ги предупреди американските комерцијални авиони кои летаат над водите на Персискиот Залив, дека ризикуваат да бидат погрешно идентификувани во услови...