Ознака: поправка

Операторот на „Северен тек 1“ ја разгледува можноста за поправка и...

Оштетувањата на рускиот гасовод „Северен тек 1“ можат да бидат поправени со опрема од специјализираното здружение за поправка на цевководи и подморска интервенција ПРСИ...

Што се случува кога едно уметничко дело е уништено без изгледи...

Откако еден од најпознатите балони-животни на Џеф Кунс падна и се скрши на неколку парчиња, уметницата од Њујорк Елка Крајевска доби идеја за музеј...

Кукли на кои им е даден реалистичен, нов живот

Украинката Олга Каменетскаја е специјалист за поправка на кукли и нивна модификација. Таа ги зема произведените играчки кои би требало да бидат „совршени“ и...

Рускиот носач на авиони „Адмирал Кузњецов“ оштетен за време на поправка

Единствениот руски носач на авиони „Адмирал Кузњецов“ е оштетен за време на поправката, откако потона докот каде се наоѓал, а кран падна врз палубата. Носачот...