Ознака: поместување

Поместување на часовникот: Како ќе влијае на нашето здравје?

Се ближи ноќта кога во три часот по полноќ ќе ги поместиме стрелките на часовникот еден час наназад. Иако за многумина тоа значи само...

Подгответе се за поместување на стрелките

Додека македонската влада ја чека ЕУ за да реши дали останува на летно или на зимско сметање на времето, експертите објаснуваат дека изборот не...

Јапонците планираат за ЛОИ 2020 да ги поместат часовниците нанапред

Намерата е на спортистите, особено на маратонците, да им се овозможи да се натпреваруваат во поподносливи услови Јапонците летово имаат големи проблеми со високите температури...