Ознака: подземни контејнери

Поставени подземни контејнери за отпад во Битола

На пет локации на улицата „Васко Карангелевски“ во Битола се поставени 12 подземни контејнери за собирање отпад. - Извесен период се реализираат низа зафати на...

Битола ќе добие подземни контејнери за собирање смет

Во Битола почна да се реализира проектот на ЈП „Комуналец“ за поставување на подземни контејнери за собирање на ѓубре и смет од домовите и...

СКОПСКО – инфо

Нови подземни контејнери во Карпош 3 Нови подземни контејнери се поставени по должината на улицата Никола Русински во Карпош 3. Тие се со поголем капацитет...