Ознака: пешкири

Вратете им ја мекоста на пешкирите со една состојка што ја...

Сите сакаме нашата бања да биде украсена со меки пешкири, но сѐ почесто се случува тие да станат груби набргу по купувањето, што, секако,...

Робот од 800 долари ќе ви ги здипли алиштата

Дали сте посакувале машина што би можела да ги испере и да ги здипли вашите алишта? Доколку ова ви звучи како одлична идеја, тогаш...