Ознака: Петер Шмајхел

Татко, зет и внук – сите играле на СП

Со настапот на Каспер Шмајхел за Данска, во саботата се комплетира 26-та комбинација татко и син на фудбалските мундијали. На оваа листа се издвојуваат...