Ознака: Oсмани

Македонија од идната година ќе претседава со Процесот за соработка на...

Нема поважна, поефективна и покатализирачка одлука за зајакнување на стабилноста и поривот за реформи и ЕУ ентузијазмот во регионот на ЈИЕ од онаа да...