Ознака: Одри Хепберн

Пред да бидат славни актери – Харисон Форд бил столар, Одри...

Понекогаш е тешко да се поверува дека денес познатите актери некогаш се занимавале со сосема поинакви вообичаени професии. Дел од нив биле борачи, спортисти,...

Откриено е кој ќе ја игра Одри Хепберн

Се чини дека биографските филмови се една од најплодните области и инспирација за многу сценаристи и режисери во последно време. Покрај најавените филмови за...

Ќе се снима биографска ТВ-серија за Одри Хепберн

Италијанската филмска компанија „Вајлдсајд“ најави драмска биографска серија за холивудската актерка Одри Хепберн. Снимањето ќе почне во 2020 година, а сценариото се заснова на...

Биографска серија за Одри Хепберн

Италијанската филмска компанија Вајлдсајд најави драмска биографска серија за холивудската актерка Одри Хепберн. Снимањето ќе почне во 2020 година, а сценариото се заснова на книгата...