Ознака: Нина Николиќ

Премиера на „Пар распар“ во режија на Нина Николиќ

„Театар комедија“ ќе го прослави Светскиот ден на театарот со првата премиера за годинава. Вечерва, во 20 часот, на големата сцена ќе биде премиерно...

Скопска премиера на „Отело“ во режија на Нина Николиќ

По првата премиера, која се одржа на 16 ноември на сцената во Босанското народно позориште во Зеница, БиХ, во Македонскиот народен театар на 4...

Скопска премиера на „Отело“ во МНТ

По првата премиера која ќе се одржи на 16 ноември на сцената во Босанското народно позориште, Зеница - БиХ, во Македонскиот народен театар на...

„Галеб“ на сцената на МНТ во режија на Нина Николиќ

Во Македонскиот народен театар во тек се подготовките на претставата „Галеб“ по текст на Антон Павлович Чехов во режија на Нина Николиќ. Претставата е...