Ознака: нечистотија

Плочките во кујната и во бањата ќе блескаат како нови

Домување Плочките во кујната и во бањата се површини што брзо собираат нечистотија и мувла. За среќа, можете ефикасно да ги исчистите со смеса направена...

Предмети што се скриени магнети за нечистотија

Домување Многу популарни предмети во домаќинството, декор и опрема се кошмар за чистење бидејќи заробуваат прав, нечистотија и остатоци што придонесуваат за неуредно и валкано...

Кои бои на автомобили што најдобро кријат гребнатини и нечистотија

Најпосакуваните бои на автомобил, кај возачите низ целиот свет, најчесто се нијансите на бело, сиво или црно. Сепак, според списанието „ХАК“, кога се одлучува...

Може ли дувалките да ја издуваат нечистотијата во градов

Во пролетните и есенските денови вработените на ЈП „Паркови и зеленило“ многу често ги користат дувалките за лисја, за да можат полесно да ги...

Забрането капење на плажа во Дубровник поради нечистотија

На плажа кај хотелот „Риксос Либертас“ во Дубровник, подигнато е црвено знаме кое предупредува на забрана за капење во морето. Граѓаните се жалеле дека морето...