Ознака: Марио Савовски

Маската на Кратос завладеа на фестивалот за игри

Љубителите на видеоигри, друштвени игри и игри со карти, како и љубителите на косплеј (маскирање во лик од филм/игра/аниме) сцената, овој викенд имаат можност...

Излегува македонската друштвена игра „Урбанон: Прирачник за агенти“

Дали верувате во урбани легенди? Што ако дознаете дека сите урбани легенди се вистинити и дека има агенција чија главна задача е да го...

Книгата „Урбанон“ на Марио Савовски е само почеток на патувањето

Младиот автор Марио Савовски годинава ја издаде интерактивната книга „Урбанон“, која претставува прв проект од овој вид во Македонија. Се работи за „Alternate Reality...