Ознака: македонска фаланга

Почна реконструкцијата на улицата „Македонска фаланга“ во Битола

Во Битола почна реконструкцијата на улицата „Македонска фаланга“, која се наоѓа наспроти Офицерскиот дом. Со инфраструктурните зафати предвидена е промена на канализационата мрежа на улицата,...

Ќе се реконструира „Македонска фаланга“ во Битола

Сеопфатното заокружување на целосниот изглед на Офицерскиот дом и околината, комплетно ќе го надополни и новиот изглед на улицата „Македонска фаланга“ во Битола. Реконструктивните зафати...