Ознака: КБ Прво пензиско друштво

КБ Прво пензиско друштво АД Скопје слави 18 години успешна и...

КБ Прво пензиско друштво АД Скопје во мај 2023 одбележува 18 години како дел од реформираниот пензиски систем, а низата успеси и зрелата лидерска...

Со кампањата „Засади желба за поубава иднина“ никнаа нови 120 садници...

Вчера пензиските друштва повторно организираа еколошка акција, овој пат во средното училиште „Перо Наков“, каде создадоа уште еден „Пензиски парк“ во рамки на кампањата...

Шпаркасе Банка Македонија ја презеде функцијата Чувар на имот на средствата...

Шпаркасе Банка Македонија почнувајќи од 3.10.2018 година, ги презема активностите и функцијата на Банка чувар на имот на средствата на пензиските фондови со кои...