Ознака: „Историја на порнографијата“

Излегува „Историја на порнографијата“

Издавачката куќа „Антолог“ го најавува објавувањето на романот „Историја на порнографијата“ од хрватскиот писател Горан Трибусон. Првпат објавен во 1988 година, романот важи за...