Ознака: животно осигурување

Дали животот во Македонија добива на цена

ОСИГУРИТЕЛНИОТ БИЗНИС, ЗА РАЗЛИКА ОД ГОЛЕМ БРОЈ ДРУГИ, ПОКАЖА ГОЛЕМА ОТПОРНОСТ НА КРИЗАТА Во текот на кризната 2021 година, бројот на лица што имаат осигурување...

Конкуренцијата наметнува борба за клиенти

Новините во банкарските продукти и воведувањето продукти што досега не биле познати на домашниот пазар, како што велат упатените, е знак и за раст...