Ознака: „Е-инспектор“

Почнува реализацијата на системот „Е-инспектор“

Заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски, најави почнување на реализацијата на системот „Е-инспектор“....