Ознака: есенско-зимска

Тревога вклучена навреме ќе ја спречи најавуваната есенско-зимска неизвесност

Нѐ очекува период на настинки и грип, па ако не се почитуваат мерките за заштита, ќе има многу болни и матичните доктори ќе бидат...