Ознака: „Ервехе“

Промоција на книгата „Ервехе“ од Луан Старова во КИЦ – Софија

Oд 18.30 часот во Културно-информативниот центар на Македонија во Софија, ќе се одржи промоција на бугарското издание на книгата „Ервехе“ од акад. Луан Старова. Исполнета...