Ознака: Дом за доенчиња

Дел од битолскиот дом за доенчиња ќе се адaптира во детска...

Дел од објектот од Домот за доенчиња во Битола ќе се адаптира во детска градинка, која ќе располага со капацитет за  80 деца. Договорот...

Бебе оставено пред Домот за доенчиња во Битола

Женско бебе на возраст од околу една недела е оставено пред влезот на Домот за доенчиња во Битола.  Бебето е пронајдено вчера во 23:45 часот...