Ознака: договор за финансирање на Југоисточниот плански регион

Лавров го обвини Западот дека директно се бори против Русија во...

Западот „директно се бори“ против Русија во Украина, рече рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров во седиштето на ОН во Њујорк. - Можете тоа...

Потпишан договорот за финансирање на Југоисточниот плански регион

Министерот за локална самоуправа Горан Милевски и градоначалниците на општините од Југоисточниот плански регион денеска во Струмица го потпишаа договорот за финансирање на оперативните...