Ознака: дезинфицирани

Објектите дезинфицирани, вработените вакцинирани, публиката со нова култура на однесување

Свесни за тоа дека на луѓето по сите карантински периоди им беше потребна духовна оддишка, им понудивме одлична програма и во ниту еден момент...