Ознака: Грците

И Грците во Уставот – зошто да не?

Денешниов текст, текстот што ќе го читате, би требало да носи наднаслов „Личен став“. Имено, во рамките на таканаречената јавна дебата за промените на...

Карантинот најтешко го поднесоа Грците и Португалците

Новото истражување на „Евробарометар“ покажува каде во Европа населението најтешко се справи со строгите рестрикции на движењето во пандемијата. По избивањето на пандемијата, властите...