Ознака: голема ѕвезда

Големата ѕвезда на македонскиот филм за композиторот Љупчо Константинов

Добитник на признанието Големата ѕвезда на македонскиот филм за 2019 година е композиторот Љупчо Константинов. Константинов ова високо признание го доби за музиката во филмовите...