Ознака: ГМО-храна

Граѓаните бараат мораториум на ГМО-храната

Постојат сериозни научни студии, кои ја докажуваат штетноста од ГМО-храната врз човековото здравје, природата и локалното земјоделство, истакнуваат од неформалната група граѓани и организации...