Ознака: возвраќа

Планетата Земја го возвраќа ударот

Хипотезата Геја, именувана по митолошката мајка Земја, е најрадикална идеја за функционирањето на планетата Земја, контра дејствувањето на причините на глобалното затоплување и фрлената...