Ознака: внуци

Песни за моите внуци

Драги деца, денеска ексклузивно на страниците на „Колибри“ за првпат се објавуваат песните на Иван Глигоровски, новинар, поет и публицист, кои тој им ги...

Иднината на нашите внуци

Дали е можно нашите внуци да живеат онолку добро како што се живее во некоја побогата и поразвиена држава од ЕУ? Што треба да...

Скопјанец во Градскиот парк го врзал својот малолетен внук за дрво,...

Четириесет и шестгодишен скопјанец во Градскиот парк во Скопје, со употреба на внатрешна гума од мопед, го врзал својот малолетен внук за дрво, а...

Принцот Чарлс објави посебна фотографија со која му го честита вториот...

Принцот Чарлс го обожаваат неговите внуци. Тој е многу посветен дедо на Џорџ, Шарлота и Луис и се чини дека има посебен однос со...

Пензионерите плаќаат алиментација за своите внуци

Многу пензионери, кои и така беа на работ на опстанокот, донесе до просјачки стап, а некои од нив ја изгубија и сопственоста над единствената...