Ознака: авантури

Трејлерот за „Кингсмен: почеток“ најавува нови авантури

Извртениот британски хумор, возбудливите сцени на борба, ненадминливите актерски великани Рајф Фајнс, Рис Ифанс и Даниел Брул ги пополнуваат снимките од најновиот трејлер за...

Филмски авантури за љубителите на патувања

Многу филмови можат да инспирираат патувања. Или барем да разубават ден поминат дома. Во прилог се неколку филма за сите што сакаат да патуваат. „Експедиција...