Фото: Игор Бансколиев

ВМРО-ДПМНЕ претпладнево го одржува својот 17-ти Конгрес, на кој актуелниот лидер Христијан Мицкоски ќе побара нова поддршка за да продолжи да ја води партијата.

Фото: Игор Бансколиев