Ознака: Жаклина Стевковска

Повторно ќе оживеат песните на Јаков, Аљоша, Џокси, Јаблан и Жаклина

Посакуваме оваа приказна да продолжи, зашто ваква соработка не се реализира секој ден, порачуваат учесниците на концертот На 6 декември акустичен концерт на познати македонски...