Ознака: завршен митинг

Завршен митинг на Ванковска: Ние сме единствени кои сме антиестаблишмент

Претседателскиот кандидат на Левица, Билјана Ванковска денес во Скопје го одржа завршниот митинг од претседателската кампања. На митингот освен Ванковска се обратија и Димитар...