Ознака: Законот за работни односи

Носењето на измените на Законот за работни односи пораз за работниците,...

Работното време на коридорите 8 и 10д кое „Гласен Текстилец“ пред само неколку месеца го оспори пред Уставен суд, а тој суд го оцени...

И покрај сите реакции, Владата го спреми законот за 60-часовно работно...

Владата на денешната седница разгледа и утврди и предлог измени и дополнувања на неколку закони, коишто се однесуваат на овозможување ефикасна и квалитетна реализација...