Ознака: заборавиме

Да не ја заборавиме пандемијата

Бидејќи експертите за јавно здравје и меѓународните организации повеќе не сметаат дека ковид-19 претставува непосредна глобална закана, пандемијата веќе почна да изгледа како бледо...