Ознака: војна и мир

Маестрална изведба на „Војна и мир“ со актерите од Народниот театар...

Едно од највлијателните дела во светската книжевност „Војна и мир“ од Лав Николаевич Толстој беше поставено вчеравечер на сцената Долни Сарај во рамките на...