Ознака: влага

Пет знаци дека во вашиот дом влегла влага

Домување Со доаѓањето на постуденото време, во многу домаќинства се појавуваат проблеми со влагата. Покрај непријатниот изглед, влагата носи здравствени ризици и структурно оштетување на...

Како да ја намалите влагата во домот

Домување Вишокот кондензација или влага во вашиот дом може да биде непријатен во најдобар случај или сериозно штетен за вашето здравје во најлош случај. Тоа...

Како да се справите со мувлата и влагата во домот

Влагата не прави разлика. Може да се појави во секој дом, од гарсоњера до голема вила. Животот во влажна средина е непријатно, и проследно...

Како да ја победите кондензацијата во домот

Кондензацијата и штетата која таа ја причинува на ѕидовите, мебелот и на сликите е директен резултат од живеењето во современи услови, водено од желбата...