Ознака: великобугарската

Бугарските клубови во Македонија – манифестација на великобугарската политика

Доколку судиме според името на она што се именува, тогаш сосема е јасно која е суштината на најавуваниот бугарски клуб „Цар Фердинанд“ во Богданци....