Ознака: вашите зглобови

Трчањето на долги патеки нема да ги истроши вашите зглобови

Трчањето на долги растојанија не предизвикува трошење на зглобовите што доведува до артритис на колената или колковите, сугерира голема студија спроведена на маратонци. - Овие...