Ознака: Урсула

Тие се Европа, ние сме Македонци

И така, Емануел рече не може, нема проширување, тие тешко функционираат со 27 членки, којзнае колку ќе биде напорно со триесет и кусур, затоа,...

Подарокот на Урсула

Дојде Урсула и замина, а ние и натаму коментираме како ни го плесна в лице она за „северномакедонците“ (кои ќе се здружеле и формирале...