Ознака: турлитава

Белки од турлитава-состојбата, собраниската кујна ќе подготви нешто прифатливо

Утре пред пратениците предлог-законот за продолжување на важноста на пасошите Искуствата на македонските граѓани во земјава со добивање на новите лични документи, а особено со...