Ознака: тренда

Три најлоши тренда во уредувањето во 2022 година

Домување Дизајнерка на ентериер од студиото „Вајб интериорс“, која е многу популарна на Тикток, објави видео во кое објаснува кои, според неа, се трите најлоши...