Ознака: „Таксират“

Повеќе од 20.000 посетители досега на „Таксират“

Музичкиот фестивал „Таксират“ годинава собра повеќе од 20.000 посетители, и тоа само во досегашната програма на актуелното издание, во чии рамки допрва следува уште...

Техновеликанот Бен Клок ја предводи главната бина на „Таксират“

Фестивалот „Таксират“ ја закажа својата главна вечер на 7 декември, кога во арената „Борис Трајковски“ ќе биде официјално затворено годинашното 24-то издание на фестивалот,...